اخبار

ساخت کانکس

ساخت کانکس

روش ساخت کانکس ها تقریبا با هم یکسان بوده و مراحل خاص خود را دارد. برای مثال مراحل ساخت کانکس ویلایی با مسکونی تقریبا شبیه به هم می باشند. مهمترین موضوع در روش ساخت کانکس و تولید کانکس نظر مشتریان می باشد. در روش ساخت کانکس برای عایق بندی سقف و دیواره از ساندویچ پانل استفاده می کنند. فضای داخلی کانکس ها نیز متناسب با نیاز و سلیقه مشتریان طراحی خواهد شد. با کار راد سازه معمار همراه باشید. در ادامه این مطلب مراحل ساخت کانکس را خدمتتان عرض خواهیم کرد.

ساخت اسکلت کانکس

اسکلت بندی کانکس در روش ساخت اسکلت کانکس با توجه به نقشه های درخواستی خریدار در دو حالت روتین یا سفارشی ساخته می شود. سازه فلزی در یک کانکس در کف، بدنه و سقف کانکس با قیر بندی خاص و پروفیل کشی استاندارد انجام می شود. جهت تکمیل کار به واحد تولید و بعد از تایید کنترل کیفی ارسال می شود.

در روش ساخت اسکلت کانکس با عایق متحرک، اسکلت بصورت شبکه ای انجام می شود. برای جلوگیری از زنگ زدگی اسکلت از ضد زنگ استفاده می گردد. نحوه ساخت کانکس در پروژه های چند طبقه یا بزرگ به این صورت است. که اسکلت از صفر تا صد در محل پروژه حتی در ارتفاع زیاد توسط افراد مجرب انجام می شود. تا خریدار بتواند با آسودگی خاطر تا سال های طولانی از کانکس استفاده کند.

نصب دیوار پوش

در این قسمت از روش ساخت کانکس نوبت به نصب دیواره و روکش ها می رسد. نصب دیوارپوش های موجود در بازار در سه نوع معمولی، چاپی و روکش دار هستند. جنس آن ها از PVC است ولی نوع روکش دار آن برای اجرا در کانکس پیش ساخته پانلی بسیار بهتر است. همچنین دیوارپوش های روکش دار دارای طرح های متنوع و بسیار زیبایی می باشند. همین عامل می تواند کانکس شما را بسیار زیبا نماید. نصب دیوارپوش کانکس نیازمند اجرا توسط تکنسین مجرب است.

عایق کاری سقف و بین دیواره کانکس با حرارات

عایق بندی کانکس موضوعی مهم در روش ساخت کانکس می باشد. به این خاطر که وظیفه حفظ دمای محیط داخلی و جلوگیری از تبادل حرارتی با فضای بیرون را بر عهده دارند. اگر کانکس از نظر عایق بندی مقاوم سازی نشده باشد به مشکلاتی بر خواهید خورد. برای مثال در زمستان باید انرژی زیادی صرف گرم کردن فضای داخل کنید. چون بخش زیادی از گرما از طریق بدنه و سقف به بیرون انتقال پیدا می کند. که همین امر موجب سرد شدن فضا خواهد شد.

اگر در روش ساخت کانکس از عایق بندی مقاوم استفاده نکنیم در تابستان نیز دچار مشکل می شویم. عایق بندی نا مناسب در تابستان باعث گرم شدن بیش از حد فضای داخل کانکس می شود. به این دلیل که در اکثر مواقع جنس بدنه خارجی کانکس از نوع ورق های فولادی و آهنی بوده که این متریال برای انتقال گرما رسانای خوبی است. به راحتی با محیط خارجی این تبادل را برقرار می کند و باعث هدر رفتن انرژی می گردد.

نصب و اجرای تجهیزات داخلی

در روش ساخت کانکس تجهیزات و امکانات داخلی نصب شده برای هر کانکس با کانکس دیگر متفاوت است. اما در این بخش این امکانات را بطور کلی دسته بندی کرده ایم. درباره هر بخش به طور مختصر توضیح خواهیم داد. اما لازم به ذکر است قبل از توضیح موارد زیر مطلع شوید. که کانکس کار راد سازه معمار در طراحی کانکس و تجهیزات مربوط به آن با استفاده از بهترین متریال موجود استفاده می کند. با در نظر گرفتن سلیقه مشتری آماده ارائه خدمات طراحی و ساخت انواع کانکس به هموطنان عزیز خود می باشد.

ساخت کف کانکس

در این قسمت از روش ساخت کانکس، نوبت به کف کانکس میرسد معمولا کف کانکس ها را با سرامیک فرش می نمایند. اما قبل از اینکه این کار را انجام دهند، کف این سازه ها را با کمک ورق های شادولاین تقویت کرده است. و در صورت نیاز از پرفیل های سنگین نیز استفاده می کنند. اما نوع دیگری از اجرای کفپوش در روش ساخت کف کانکس وجود دارد. که آن هم استفاده از تخته های چند لایی ضد آب (کفپوش های PVC) است. که جهت بالا بردن کیفیت و زیبایی بیشتر در این اجرا برای نمای رویی مورد استفاده قرار می گیرد.

ساخت نمای داخلی سازه

در روش ساخت کانکس اجرای پارتیشن، طراحی و دکوراسیون داخلی بسیار مهم می باشد. البته این طراحی بستگی به نوع کانکس و کاربری آن نیز دارد. که با توجه به این موضوع این طراحی می تواند به صورت بهینه تر در نمای داخلی انجام شود. زیبایی و دوام بخش نمای داخلی کانکس ویژگی برتر تولیدات ما نسبت به سایر همکاران ما می باشد.

سیستم روشنایی کانکس

کانکس ها دارای سیستم روشنایی سیم کشی می باشند. روش ساخت کانکس ها این امکان را به شما می دهد تا با نصب کلید و پریز درجه یک، تلفن، مهتابی، چراغ تونلی و سایر محصولات درجه یک برقی با سیم کشی استاندارد که مورد تائید واحد کنترل کیفیت قرار گرفته است. کانکس خود را از قابلیت روشنایی بهره مند کنید.

رنگ آمیزی کانکس

یکی از موارد بسیار مهم در روش ساخت کانکس رنگ آمیزی آن می باشد. در ابتدای صنعت خانه های پیش ساخته بدنه کانکس ها را با ورق های آهنی ساخته می شود. پس از طی مراحل جوشکاری این ورق ها را با پرچ به اسکلت سازه نصب می کردند. و بعد این ورق ها را به هم جوش می دادند. سپس محل جوشکاری شده را سنگ کاری می کردند. و در مرحله بعد به رنگ آمیزی آن می پرداختند. اما امروزه در روش ساخت کانکس از ورقه های آلومینیوم و گالوانیزه استفاده می کنند.

که همین امر باعث استحکام بیشتر ورق ها شده و اینکه بهتر و راحت تر بر روی اسکلت نصب می شوند. از جدیدترین ورقه های وارد شده به صنعت کانکس ورق کامپوزیتی است. این نوع گران تر از ورق های دیگر می باشد. اما دارای محاسن منحصر به فردی از جمله رنگ بندی متنوع هستند. رنگ آمیزی کانکس از مولفه های بسیار مهم در اجرا می باشند.

تمامی امکاناتی که در خانه های مسکونی مانند حمام، سرویس بهداشتی، آشپزخانه، اتاق خواب، پذیرایی و غیره وجود دارند و از آنها استفاده می کنید. در روش ساخت کانکس ها نیز امکان پذیر می باشد. و کلیه این امکانات در کانکس ها قابل اجرا هستند. و همانند امکانات بنای سنتی دارای کیفیت بسیار بالایی می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید